Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun ilk yarısını 6’ncı sırada tamamlayan Trabzonspor, ikinci yarıdaki ilk sınavını Sivasspor karşısında verecek. Bordo-mavililer, taraftarı önünde ağırlayacağı düşme hattındaki rakibini yenerek sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyor.

    Devre arası hazırlıklarını kendi tesislerinde yapan Trabzonspor, Afrika Kupası’na gidin oyuncular ve sakatlıklar nedeniyle kamp döneminde tam kadro çalışma fırsatı bulamadı. Bordo-mavililer, bu nedenle Sivasspor maçına da önemli eksiklerle çıkacak. Karadeniz ekibinde Afrika Kupası nedeniyle milli takım kampında olan Constant, Yatabare ve Medjani ile cezalı Mustafa Akbaş yarınki maçta forma giyemeyecek. Papadopoulos, Belkalem ve Waris ile devre arasında Akhisar Belediyespor’dan transfer edilen Uğur Demirok’un da sakatlıkları nedeniyle durumları belirsizliğini koruyor. Trabzonspor’un yeni transferlerinden Hakan Arıkan, Sivasspor maçında kalede olacak. Bugün sözleşme imzalanan Erkan Zengin’in de antrenman eksiği nedeniyle kadroda olması beklenmiyor.

    Trabzonspor’un maça şu 11’le çıkması bekleniyor: Hakan Arıkan, Salih, Bosingwa, Aykut, İshak, Fatih Atik, Sefa, Özer, Mehmet, Yusuf, Cadozo.