Trabzonspor Medical Park, ev sahipliğini üstlendiği FIBA EuroChallenge Kupası Final Four’unda son saniyede kaçan kupaya yanıyor. Tarihinde ilk kez mücadele ettiği büyük finalde, Fransız JSF Nanterre’ye 64-63 kaybeden temsilcimiz, tarihinde ilk kez elde ettiği ikincilik başarısıyla teselli buldu.

Trabzonspor Medical Park Baş Antrenörü Nenad Markovic, kazanmak için her şeyi denediklerini ancak son saniye şutunun maçın kaderini değiştirdiğini belirtti. Finalin mükemmel bir atmosferde gerçekleştiğine işaret eden Boşnak hoca, mükemmel destekleri için salonu dolduran taraftarlara teşekkür etti.

Böyle bir atmosferde kupaya uzanmayı çok istediklerini anlatan Markovic, maça çok iyi başlamasalar da sonradan toparlanıp oyuna ortak olduklarını anlattı. Son bölümlerde skor üstünlüğünü de yakaladıklarını kaydeden Markovic, "Kazanmak için her şeyi denediklerini ancak bir şut maçın kaderini değiştirdi. İzleyiciler için iyi bir maç oldu." dedi.

Artık lige bakmaları gerektiğinin altını çizen Boşnak taktisyen, "En kısa sürede bunu unutup toparlanmamız gerekiyor. Bu zor olacak biliyorum ama oyuncularımı ayağa kaldırmak zorundayım." ifadelerini kullandı.