Sezonun betimiyle transfere hızlı giren Trabzonspor, Sevilla’da forma giyen orta saha oyuncusu Stephen Mbia’yı dün gece özel uçakla Trabzon’a getirdi. Tesisleri ve yapımı devam eden yeni stadı gezen, ardından da şehirden ayrılan başarılı futbolcuyla pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.

Son 2 sezonda yaptığı çok sayıda transfere rağmen beklentilerin uzağında kalan Trabzonspor, bu sezon da transfere hızlı başladı. Kayserispor’dan devre arasında kiraladığı kaleci Hakan Arıkan ile Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ’ı renklerine katan bordo mavililer, Sevilla’da kiralık olarak forma giyen Queens Park Rangers’ın Kamerunlu orta saha oyuncusu Stephen Mbia'yı dün gece özel uçakla Trabzon'a getirdiği ortaya çıktı. Tesisleri ve Akyazı’da yapımı devam eden stat inşaatını gezen tecrübeli futbolcu, dün gece geç saatlerde sportif direktör Süleyman Hurma ile şehirden ayrıldı.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da alınmasını istediği Mbia ile maddi konularda pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. Bonservisi elinde olan tecrübeli futbolcunun, talebi imza parası ile 2.5 milyon euro garanti ücrette indirim yapması istendiği belirtiliyor.