Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Uzunay, transferde bu sezon temkinli gittiklerini ancak yakında flaş isimler açıklayacaklarını söyledi.

Süper Lig sezonu fikstür çekiminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Uzunay, "İnşallah adaletli ve temiz bir lig olur. Adil yönetimin gerçekleştiği bir sezon gerçekleşir. İlk hafta Bursaspor ile oynayacağız. Takım farketmiyor. Eninde sonunda oynayacaktık." dedi.

Geçen yılın transferi şampiyonu olmalarına rağmen istenilen başarıların gelmediğini hatırlatan Uzunay, tranfser çalışmaları konusunda ise şu değerlendirmeyi yaptı:

"Transferlerle önde olunmuyor. Geçen yılın tranfser şampiyonu bizdik. Bu sene daha temkinli nokta atışı yapmak istiyoruz. M'bia'nın transferini bitirdik. Üç mevkiye tranfser yapmak istiyoruz. Shota'nın raporu doğrultusunda çalışıyoruz. Transferi kesmedik. Biz de flaş isimler açıklayacağız."

Yönetimin sezon başında affettiği Kevin Constant konusunda Uzunay, "Constant herkes tarafından kabul görüyor. Şu anda Shota ile uyumlu çalışıyoruz. Kendisine yeni transferimiz diyebilirim."