Trabzonspor’da geçtiğimiz sezonun ilk yarısında yönetim kurulu tarafından Zeki Yavru ile kadro dışı bırakılan ve sezonun ikinci yarısında Eskişehirspor’da forma giyen Mustafa Yumlu affedildi.

Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 4-4 biten Gaziantepspor maçının ardından yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılan 2 isimden Zeki Yavru, devre arasında affedilmişti.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ‘ben burada olduğum sürece bu takımda forma giyemezler’ dediği iddia edilen isimlerden Mustafa Yumlu ise Eskişehirspor’a kiralanmıştı. Başta Eskişehirspor olmak üzere bir çok kulüple adı anılan başarılı savunma oyuncusuna af çıktı. Başkan Hacıosmanoğlu’nu ikna eden Sportif Direktör Süleyman Hurman’nın Mustafa’ya af çıkmasını sağladığı bildirildi.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Teknik Direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından hoca arayışlarına giren Trabzonspor’da, yeni sezon hazırlıkları da başladı. Salı günü Trabzon’a gelmeye başlayan ve gruplar halinde sağlık kontrolünden geçirilen bordo mavili futbolcular, ilk çalışmasını salonda yaptı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde salonda yapılan çalışmada futbolcular bazı testlere tabi tutuldu, kondisyona dayalı çalışma yaptı. Çalışmaya, affedilen Mustafa Yumlu da katıldı.