Trabzonspor, Süper Lig’in 4’üncü haftasında 4 Eylül Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Terörle mücadelede verilen şehitleri anmak için antrenmana, üzerinde 'Önce Vatan' yazan siyah tişörtlerle çıkan teknik heyet ve futbolcular, bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde yapılan antrenmana, milli takım kampında olan Erkan Zengin ile izinli olan Stephane M’bia, Esteban Alvarodave Dame N’Doye katılmadı. Tedavisi devam eden Alexandru Bourceanu ile Marko Marin salonda çalıştı. Bordo-mavili futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla taktik ağırlıklı bir çalışma gerkçekleştirdi.

Bu arada, bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, terör saldırılara lanetlendi. Kulüp sitesinde yer alan açıklamada, “Hakkari Dağlıca’da yaşanan hain saldırının ardından bugün Iğdır’da yaşanan terör saldırısı bizleri derinden üzmüştür. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yüce Türk milletimize başsağlığı dileriz.” denildi.