Trabzonspor futbolcusu Kevin Constant, Fransa'ya gitmek için geldiği Atatürk Havalimanı'nda polis, özel güvenlik ve yer hizmeti personeline küfür ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edildi. Emniyetin arka kapısından çıkarılan Constant, polise 'hakaret' ve 'mukavemet' ettiği gerekçesiyle Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na götürüldü.

Edinilen bilgilere göre Trabzonspor futbolcusu Kevin Constant, Türk Hava Yolları'nın 08.30'da kalkış yapacak tarifeli uçağı ile İstanbul'dan Nice'ye gitmek için Atatürk Havalimanı dış hatlar terminaline geldi. Bilet işlemlerini yaptıran futbolcu, pasaport kontrol noktasına geldi. Yurt dışına çıkış işlemleri yaptırmak için geldiği pasaport kontrol noktasında ekonomi sınıfı bileti olmasına rağmen burada Business Class yolcuları için bulunan bölümden geçmek istedi. Buna yer hizmeti görevlisi izin vermeyince tartışma çıktı. Yer hizmeti ve özel güvenlik personeli kendilerine futbolcu tarafından küfür edildiği iddiasıyla şikayetçi olurken olay polise intikal etti. Tartışma polis geldikten sonrada devam etti. Poliste kendisine futbolcu tarafından küfür edildiği gerekçesiyle şikayetçi olunca Constant gözaltına alındı. Polis tarafından ifadesi alınan ve sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Constant Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından Constant, polise hakaret ve mukavemet ettiği gerekçesiyle Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.