Trabzonsporlu futbolcu Salih Dursun, yeni bir takım olduklarını, başarı için sabır ve desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi. Salih, başarı için kadro istikrarının önenme dikkat çekti.

Görev aldığı her bölgede mücadeleci yapısıyla dikkat çeken başarılı futbolcu, Trabzonspor’da beklediğinden çok daha iyi bir ortam bulduğunu belirtti. Trabzon’da beklentilerin daima yüksek olduğuna dikkat çeken Salih Dursun, “Ancak futbolda herkesin bildiği ve kabul ettiği bir gerçek; yeni takımların başarıyı hemen yakalayamamasıdır. Bu takım sezon başında yeniden oluşturuldu. Neredeyse bütün futbolcular ilk kez birarada oynuyor. Bu bir takım oyunu ve öyle birkaç haftada takım olamıyorsunuz. Uzun yıllar bir arada oynayan takımların istikrarını koruduğunda nasıl başarıya ulaştığını hepimiz biliyoruz. Bu anlamda sabır ve desteğe ihtiyacımız olduğunu söyleyebilirim.” dedi.

Ön libero ve sağbek mevkilerinde oynadığını ifade eden Salih Dursun, hangi bölgede daha başarılı olduğu konusunda fikir beyan etmekten kaçındı. Şuan sağbek oynamaktan mutlu olduğunu anlatan Salih, kendisi için sahada olmanın önemli olduğunu, nerede görev verilirse hep en iyisini yapmak için mücadele ettiğini dile getirdi.