Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, spor medyasıyla ilişkileri geliştireceklerini söyledi.

Ataşbak, geçen ay olağan genel kurul yaparak yeniden başkanlığa getirilen Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi Başkanı Adnan Poyraz, yönetim kurulu üyeleri Cihan Çınarlı, Ergün Kara, Hakan Köker, Bora Erdem ve dernek idari sorumlusu Mehmet Önal’ı makamında kabul ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Sporun gelişmesinde spor medyasının önemine değinen Ataşbak, gazetecileri mesai arkadaşları gibi gördüğünü belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Atakbaş, "Adana sporda marka bir kent oldu. Bu kapsamda spor etkinlikleri hayli yoğun geçiyor. Zaman zaman beklenmedik, istenmeyen hatalar olabilir. Bu konuda lütfen bizleri direkt arayarak spor kamuoyunu doğru bilgilendiriniz. Öncelikle her türlü eleştiriye açık olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Doğru eleştirileriyle yol gösterici olan, faaliyetlerimizi kamuoyuna duyuran spor medyasıyla ilişkileri geliştireceğiz. Spora hizmet eden, emeği geçen herkese kapım sonuna kadar açık. Ortak hedefimiz, kentimizi sporda hak ettiği yere taşımaktır." dedi. İlk fırsatta TSYD Şube lokalini ziyaret edeceğini belirten Ataşbak, spor medyasının 5 Ocak Fatih Terim Stadı ve diğer tesislerde görevini kolaylaştırmak için gerekli çalışmaları yapacaklarını sözlerine ekledi.

TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, kentte sporcu, kulüp, antrenör ve tesis sayısında patlama yaşandığını, spor medyası için en verimli haber kaynağı olan İl Spor Müdürlüğü’nün çalışmalarını spor kamuoyuna en iyi şekilde duyuracaklarını belirterek, Ataşbak’a yeni görevinde başarılar diledi.