Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi’nde 2. Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirildi. Tek listeyle yapılan seçimde başkanlığa Emin Demir seçildi.

TSYD Antalya Şubesi 2. Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi. İbrahim Okumamış’ın istifası sonucu dernek binasında yapılan genel kurulun divan başkanlığını Abdülkadir Kalender yaptı. Tek listenin sunulduğu genel kurulda yapılan seçimde Emin Demir, Erkan Erman, Ali Tongülüs, Ahmet Geven, Osman Öztokmak, Fazıl Tunç ve Zafer Varol yönetim kurulu üyeliklerine seçildi.

Denetim Kurulu üyeliklerine ise Mevlüt Yeni, Sökmen Baykara ve Haşmet Öyken getirildi. TSYD Genel Merkez Delegasyonu'nda ise Abdülkadir Kalender, Mevlüt Yeni, Haşmet Öyken, Mustafa Noyan, Murat Özgen ve Şifa Çiçek yer aldı.

Seçimin ardından açıklama yapan TSYD Antalya Şube Başkanı Emin Demir, yeni dönemde hedefleri arasında tesisleşmeyi sağlamak istediklerini söyledi. Bu kapsamda görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Demir, "Hedefimiz turizmde bir marka olan Antalya’yı sporda da bir marka şehir yapabilme adına çalışmalara katkı koymaktır." dedi.