Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adanaspor'u ziyaret etti. TSYD yönetimi, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Eyüp Arın'a sezon öncesi başarı temennisinde bulundu.

Başkan Akgül'e çiçek verip başarılar dileyen Başkan Poyraz, Adanaspor'un sahip olduğu imkanlarla elinden gelen başarıyı göstermeye çalıştığını belirtirken, “Sayın Başkan Bayram Akgül, yıllardan beri kentimizin iki güzide takımından biri olan Adanaspor ile kentimizi en iyi şekilde temsil etmenin mücadelesini veriyor. Adanaspor'un başarıya ulaşması için üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getireceğiz." dedi.

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül de Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi'nin ziyaretinin çok anlamlı olduğunu belirtirken, şunları söyledi: “Adana'nın başarısı için buradayız. El birliğiyle bu başarıya ulaşmanın mücadelesini vereceğiz. İmkanlarımız dahilinde oluşturulabilecek en iyi kadroyu kurduk. Bu sezon lig geçmiş yıllara oranla çok daha çetin geçecek. Herkes üzerine düşen görevi yerine getirirse, başarı da uzak olmaz. Birlik beraberlik içerisinde tek amacımız Adanaspor'u layık olduğu yere getirmek olacaktır."

Teknik Direktör Eyüp Arın ise iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtirken, “Sıkı çalıştık. Bu çalışmanın karşılığını sahada almanın mücadelesini vereceğiz. Henüz uyum aşamasındayız. Ancak, bu uyum aşamasını kısa sürede atlatıp, başarıya odaklanacağız. Tek arzumuz, Adanaspor'un başarısı. Taraftarlarımızın da desteği ile bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz'ın yönetim kurulu üyeleri Kurtul Çakın, Hakan Köker, Ergun Kara ve Bora Erdem ile birlikte Adanaspor Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirdiği ziyarette, Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül, yönetim kurulu üyeleri Hamza Akgül, Bülent Uzel, Hasan Tümöz, Teknik Direktör Eyüp Arın ile birlikte yeni sezon değerlendirmesi yapıldı.