Ligin 32. haftasında Galatasaray, evinde şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş’ı ağırlıyor.
Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray, evinde Beşiktaş’ı ağırlıyor. Ligde 116. kez karşılaşacak olan iki ekip zorlu mücadelede 3 puan savaşı verecek. Geriye kalan 115 maçta Galatasaray’ın 43-31 galibiyet üstünlüğü bulunurken, 41 maçta ise eşitlik bozulmadı. Beşiktaş karşısında TT Arena’da mağlubiyet yüzü görmeyen Galatasaray, mevcut geleneğini sürdürmek istiyor. Şampiyonluk yarışını sürdüren konuk ekip Beşiktaş ise, zorlu virajı kayıpsız geçerek şampiyonluk yolunda bir büyük engeli daha aşmak istiyor.
STAT ÇEVRESİNDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ
Maçın başlamasına saatler kala statta ve stat çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlar tek tek titizlikle aranırken, stada araçları ile gelen taraftarın araçları da otopark girişinde tek tek aradı. Güvenlik güçleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına çalışmalarını sürdürüyor.
TRİBÜNLERİN DOLMASI BEKLENİYOR
Bu yıl taraftarlarına istediğini veremeyen Galatasaray, evinde oynadığı maçlarda taraftarlardan istediği ilgiyi göremiyor. Ligde alınan kötü sonuçlar sonrası bu sezon çoğu karşılaşmada stadı dolduramayan Galatasaray’ın bu akşam diğer maçlara nazaran büyük ölçüde dolu tribünler önünde oynaması bekleniyor. Maçın başlamasına saatler kala tribünlerdeki yerlerini alan sarı-kırmızılı taraftarlar, heyecanla mücadelenin başlamaya düdüğünü bekliyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar, zorlu karşılaşma öncesi ısınmaya çıkan oyuncularını da tek tek tribünlere çağırarak moral verdi.
Saat 20.00’de başlayacak olan zorlu mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Serkan Ok ve Esat Sancaktar’ın yardımcı hakem olarak görev yapacakları mücadelenin dördüncü hakemi ise Kemal Yılmaz olacak.