Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından "Ali Kılavuz Bölgesel futbol Antrenörleri Gelişim Semineri" verilmeye başlandı.

Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen programın açılışında konuşan TÜFAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak, antrenörlerin kendilerini güncellemeleri ve geliştirmesi gerektiğini belirtti.

Çanam,  son dönemlerde açılan futbol okullarının ticarethane gibi görülmemesi gerektiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Futbol okullarımız Kahramanmaraş ve Türk futboluna önemli oyuncular yetiştirmesi gereken yerlerdir.  Türk futboluna hizmet yapmak için çalışmamız gerekiyor. Yoksa kendi içimizde kısır bir döngü birbirimizi eleştirerek bir yerlere gelemeyiz. Rekabet her ortamda olacaktır. Ancak bu rekabeti yaparken, birbirimizin üzerine basarak değil, onları bir kardeşimiz ve meslektaşımız olarak düşünerek saygı ve sevgi çerçevesinde çalışmalarımızı yapmalıyız.”

Konuşmaların ardından geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden futbolcu ve antrenör Ali Kılavuz'un çocukları,  Ökkeş ve Mehmet Kılavuz'a günün anısına plaket takdim edildi.