51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu (TUR 2015) Fethiye - Marmaris etabını, Lotto Soudal takımından Andre Greipel birinci tamamladı.

Fethiye'den start alıp Marmaris'te son bulan 132 kilometrelik koşuda 21 takımdan 162 sporcunun pedal çevirdiği etapta Lotto Soudal takımından Andre Greipel, 3 saat 22 dakika 8 saniye ile birinci, Nippo - Vini Fantini'den Daniele Colli ikinci, United Healthcare takımından Daniele Ratto ise 3. oldu.

Bu sonuçların ardından CCC Sprandi-Polkowice takımının İtalyan sporcusu Davide Rebellin, 15 saat 35 dakika 49 saniye ile genel klasmanda liderliğini koruyarak Turkuaz Mayo'yu giymeye devam edecek.

Etixx-Quick Step takımından Büyük Britanyalı sporcusu Mark Cavendish ise en iyi sprintere verilen Yeşil Mayo'yu yine rakiplerine kaptırmadı.

En iyi tırmanışçı klasmanında da Colombia'dan Juan Pablo Valencia, yarın da Kırmızı Mayo'yu giyecek. Türkiye güzellikleri klasmanında liderliği bırakmayan Caja Rural-Seguras RGA takımından İspanyol Luis Bas Bonet da Beyaz Mayo'yu taşıyacak.

Öte yandan turun 5. gününde yarın Muğla ile Pamukkale arasındaki 160 kilometrelik parkurda gerçekleştirilecek.