Galatasaray’ın ve milli takımın efsane kalecisi Turgay Şeren, bugün son yolculuğuna uğurlandı.
Teşvikiye Camii’nde Turgay Şeren’in cenaze namazına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu, Türk spor ve futbol dünyasının önde gelenleriyle Şeren ailesi yer aldı. Efsane kalecinin yüzlerce seveni de onu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, cenaze namazı öncesi yaptığı açıklamada, “Öncelikle hepimizin başı sağolsun. Çünkü Türk spor dünyasının futbolundan milli takım adına büyük başarılara imza atmış. Berlin panteri lakabını kazanmış. Bugün kendisinin cenaze töreninde bir aradayız. Rabbim gani gani rahmet eylesin. İnşallah onun spor dünyasına vermiş olduğu katkıyı gelecek nesiller iyi anlarlar. Turgay Şeren’i vermiş olduğu katkılardan dolayı rahmetle anıyorum. Rabbim inşallah onu cennetine kabul eyler. O anlamda da tüm spor dünyamızın başı sağ olsun” dedi.
Turgay Şeren’in cenaze namazının kılınmasının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na hareket edildi ve Şeren burada kabrine defnedildi.