Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etabı 18 Mayıs’ta Erzincan’da yapılacak müsabakalarla başlıyor.

Dünyaca ünlü bilardo sporcusu Semih Saygıner’in de 5 numaralı seri başı olarak katılacağı Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etabı, 18-22 Mayıs tarihleri arasında Erzincan’da düzenlenecek.

Türkiye Bilardo Federasyonu Dinamik Türkiye Klasmanı’nın ilk 224 sırasında bulunan sporcuların katılacağı Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası, 18-22 Mayıs tarihleri arasında Erzincan 13 Şubat Spor Salonu’nda yapılacak.

Kadınlar, Büyükler ve Gençler kategorilerinde karşılaşmaların yapılacağı şampiyonada dünyaca ünlü bilardo sporcusu Semih Saygıner de yarışacak. Son olarak CEB Avrupa Bilardo Federasyonu tarafından özel olarak davet edildiği Avrupa Şampiyonası’nda başarıyla mücadele eden Saygıner, son 16’ya kalma müsabakasında Avrupa 2.'si olan Belçikalı Eddy Merckx'e 40/34 mağlup olmasına rağmen ana tabloya kalmıştı.

3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda Semih Saygıner’in yanı sıra Adnan Yüksel, Tayfun Taşdemir, Tolgahan Kiraz, Lütfi Çenet, Mehmet Can Çapak gibi Dinamik Türkiye Klasmanı’nın en üst sıralarında bulunan başarılı milli bilardocular da mücadele edecek.

KARŞILAŞMALAR TBF TV VE NTV SPOR’DAN CANLI YAYINLANACAK

Philips ana sponsorluğunda düzenlenecek olan Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda yarı final karşılaşmaları ve final maçı dışındaki 140 müsabaka, Türkiye Bilardo Federasyonu resmi internet sitesi üzerinden yayın yapan TBF TV’den canlı yayınlanacak.

Turnuvanın son günü 22 Mayıs’ta yapılacak iki yarı final müsabakası ve şampiyonu belirleyecek final maçı ise 11.00-18.00 saatleri arasında NTV Spor’dan canlı yayınlanacak.