Türkiye Brezilya maçı hangi kanalda? Türkiye Brezilya maçı saat kaçta, türkiye brezilya maç detayları ( Türkiye Brezilya maçı) türkiye brezilya hazırlık maçı , türkiye brezilya maçı detaylı bilgileri haberimizde.

TTürkiye Brezilya maçı hangi kanalda? Türkiye Brezilya maçı saat kaçta, türkiye brezilya maç detayları ( Türkiye Brezilya maçı) türkiye brezilya hazırlık maçı , türkiye brezilya maçı detaylı bilgileri haberimizde.ürkiye A Milli Futbol takımı Brezilya ile oynayacağı özel maç için hazırlıklarını tamamladı. EURO 2016 elemeleri öncesi oynanacak olan Türkiye - Brezilya maçı hangi gün ve saat kaçta oynanacak, hangi kanalda olacak futbolseverler tarafından merak ediliyor. Türkiye - Brezilya maçı Çarşamba günü saat 20:30'da ve Show TV kanalından yayınlanacak.

TÜRKİYE - BREZİLYA MAÇI HABERLERİ 
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20.30'da başlayacak Türkiye-Brezilya maçını Özbekistan Futbol Federasyonu'ndan hakem Ravshan Irmatov yönetecek.
     
Irmatov'un yardımcılıklarını Abdukhamidullo Rasulov ile Jakhongi Saidov yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya olacak.
A Milli Takım'ın Brezilya ve Kazakistan'la oynayacağı maçların aday kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Alper Potuk, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Tarık Çamdal, Semih Kaya, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut Bulut, Burak Yılmaz (Galatasaray), İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan,Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Harun Tekin, Serdar Aziz, Ozan Tufan, Volkan Şen (Bursaspor), Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir), Mehmet Ekici (Trabzonspor), Kaan Ayhan (Schalke 04), Bilal Kısa (Akhisar Belediyespor), Adem Büyük (Kasımpaşa), Arda Turan (Atletico Madrid), Mevlüt Erdinç (Saint-Etienne).
Türkiye'nin Brezilya maçı kadrosu dudak uçuklatıyor

Ay-yıldızlı ekibin 12 Kasım'da Brezilya ile yapacağı özel müsabaka ve 16 Kasım'da Kazakistan ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu maçının adaykadrosu açıklandı. Türkiye Futbol DirektörüFatih Terim, Ömer Toprak ile Hakan Çalhanoğlu'nu kadroya almazken, 28 kişilik aday kadrodaki oyuncuların toplam değeri ise 171 milyon Euro olarak gösterildi.
EN PAHALISI ARDA TURAN

Dünyaca ünlü Transfermarkt sitesinin verilerinde 28 kişilik aday kadronun değeri 171 milyon Euro olarak gösterilirken, takımın en pahalı oyuncusu ise 30 milyon Euro'luk değeri ile Atletico Madrid'in yıldız ismi Arda Turan oldu. Yetenekli oyuncuyu 14 milyon Euro'luk değeri ile Burak Yılmaz izledi.
600 BİN EURO'LUK MİLLİ TAKIM OYUNCUSU

Fatih Terim tarafından ilk kez A Milli Takım aday kadrosuna dahil edilen Bursaspor'un genç file bekçisi Harun Tekin ise takımın en düşük değerli oyuncusu konumunda bulunuyor. Sitede yeralan verilerde yetenekli kalecinin piyasa değeri 600 bin Euro olarak gösterildi.
Türkiye-Brezilya maçına yoğun ilgi

Çarşamba günü oynanacak Türkiye-Brezilya maçının internet üzerinden yapılan bilet satışları durdu. 
Bu karşılaşmaya ilgi oldukça büyük olurken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) internet sitesinden yapılan maç bileti satış işlemleri ise durduruldu. Şu ana kadar yaklaşık 40 bin bilet satışı gerçekleştirilirken, kalan 10 bin bilet gişelerden satılacak. Bilet almak isteyen spor severler yarından itibaren maçın oynanacağı Şükrü Saracoğlu Stadı'nın önünde bulunan gişelerden biletlerini alabilecek.
Neymar'ın Arda Turan sözleri!

Çarşamba günkü maçta ay yıldızlılara karşı forma giyecek Barcelona'nın gol makinesi Neymar, Arda Turan ile ilgili konuştu.
EURO 2016 elemelerinde hafta sonu Kazakistan ile önemli bir maça çıkacak oyan Milli Takım, Çarşamba günü Brezilya ile özel maçta karşılaşacak. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmanın hazırlıklarına bu statta yaptığı antrenmanla başlayan Brezilya'nın dünyaca ünlü yıldızı Neymar çalışma sonrası Hürriyet'in sorularını yanıtladı.
Türkiye'nin güçlü bir takım olduğununa dikkat çeken Barcelona'nın yıldızı geçtiğimiz sezon Atletico Madrid ile İspanya şampiyonluğu yaşayan milli futbolcumuz Arda Turan'a övgüler yağdırdı.
NEYMAR: "ARDA MÜTHİŞ BİR YETENEK"

Türkiye ile zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Neymar şu ifadeleri kullandı: “Arda Turan müthiş bir yetenek. Geçen yıl inanılmaz bir performans sergiledi. O'na karşı oynamak çok zor. Türkiye'de bir çok Brezilyalı futbolcu var ve en az İspanya'daki kadar para kazanabiliyorlar.”
OSCAR: “TÜRKİYE ZORLU BİR RAKİP”

Brezilya Milli Takımı'nın bir diğer yıldızı Chelsea'li Oscar da Türkiye ile zorlu bir maça çıkacaklarını ve kazanmak istediklerini dile getirdi.
DUNGA: "YETER Kİ TÜRKLER İSTESİN"

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga, Türkiye'nin Brezilya'daki turnuvada olmamasının kendilerini üzdüğünü belirtti. Dunga “Türk Milli takımı zorlukları başarır. 2002 Dünya Kupası'ndaki heyecanı unutmadım. Yeter ki Türkler istesin. Bireysel yetenekli oyuncular var. Fizik üstünlükleri fazla oyunculara sahipler. Türk Milli Takımı önümüzdeki turnuvalarda genç ve tecrübeli isimlerle olacaktır. Brezilya Milli Takımı'nda kabuk değişikliği oluşuyor. Neymar artık kaptan” dedi.
FILIPE LUIS: "ONA KARŞI OYNAMAK..."

Brezilya Milli Takımı'nda tek gündem maddesi milli yıldız Arda Turan olmuş gibi.. Şimdilerde Chelsea forması giyen Atletico Madrid'in eski futbolcusu Filipe Luis, Saraçoğlu Stadı'nda yapılacak antrenman öncesi “Yakın dostum Arda'ya karşı oynayacağım için oldukça mutlu ve heyecanlıyım. Bizim için kolay olmayacak. Türkiye farklı bir takım ve iyi oyunculara sahip” dedi.
4 OYUNCULARI A MİLLİ TAKIM'A EŞİT

Brezilya Milli Takımı'nın en pahalı 4 ismi olan Neymar, Thiago Silva, Oscar ve Fernandinho'nun toplam değerlerinin Fatih Terim'in belirlediği 28 kişilik aday kadro ile aynı değerde olması dikkat çekti. Konuk ekipte 70 milyon Euro değer biçilen Barcelona'nın yıldız ismi Neymar'ın yanı sıra, 40 milyon Euro'luk Thiago Silva, 36 milyon Euro değerindeki Oscar ve değeri 32 milyon Euro olarak belirlenen Fernandinho'nun toplam değerleri 178 milyon Euro'yu buluyor. Bu rakam tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim'in Brezilya ve Kazakistan maçları için belirlediği 28 kişilik aday kadronun tamamının toplam değeri ile eşdeğerde.
TOPLAM DEĞERLERİ 505 MİLYON EURO

Teknik direktör Carlos Dunga'nın belirlediği 24 kişilik Brezilya kadrosunun toplam değeri ise 505 milyon Euro'yu buluyor. 24 kişilik ekibin yaş ortalaması ise 25,1.