Türkiye ile Hollanda arasında bugün oynanacak 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu 8. maçı öncesi resmi yemek organizasyonu düzenlendi.

Konya'daki Dedeman Hotel'de tertip edilen yemeğe TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Çağlar ve Mete Düren, Genel Sekreter Kadir Kardaş ile Dış İlişkiler İcra Kurulu Başkanı Alican Ulusoy katılırken, yemekte Hollanda'yı Federasyon Başkan Yardımcısı Johan Lokhorst ile Federasyon yetkilileri katıldı.

Yemekte konuşan TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, "Bu akşam maç çok daha önem kazandı. Her zaman Hollanda ve Türkiye heyecanlı maçlar oynamıştır. Bu akşam güzel bir maç olacak. Konya Stadyumu çok güzel ambiyans. Biz de milli takım taraftarlağını yakaladık sizin gibi. Günün sonunda inşallah kazanırız. Ama bu son değil daha bir çok farklı maçlarımız olacak." dedi.

Hollanda Federasyon Başkan Yardımcısı Johan Lokhorst ise bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Burada ziyaretimizden çok memnun kaldık ve çok güzel zaman geçirdik. Türkiye ile olan ilişkilerimiz daha da iyi duruma geldi. En iyi futbolcularımızdan ikisi burada oynuyor. Son beş yılda üç kez oynadık. Her gelişimizde güzel anılarımız oldu. Bugün bizim için ilginç ve zor bir gün. Daha çok çalışmalıyız. Yeni stadyumdan etkileneceğimize eminim." diye konuştu.

Yemekte her iki taraf da dostluk ve başarı dileklerini iletirken maç anısına karşılıklı hediyeler takdim edildi.