Türkiye ile Hollanda Ümit Milli Takımları arasında 8 Eylül Salı günü oynanacak UEFA U21 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçını yönetecek hakem açıklandı. Grubun ilk maçında İtalya Futbol Federasyonu'ndan Davide Massa düdük çalacak.

Türkiye ile Hollanda Ümit Milli Takımları arasında oynanacak maçta düdük çalacak Massa'nın yardımcılıklarını Ricardo Di Fiore ve Andrea Crispo yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Piero Giacomelli olacak.

Mücadele, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19.45'te başlayacak.

TÜRKİYE 8. GRUP'TA MÜCADELE EDİYOR

52 takımın 9 grupta; 7'si 6'şarlı, 2'si 5'erli olmak üzere mücadele edeceği 2017 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri sonunda grup liderleri, finallere katılmaya hak kazanacak.

Tüm grupların en iyi 4 ikincisi ise 2'şerli olarak birbiriyle eşleşerek play off oynayacak. Çift maç eliminasyon sistemiyle oynanacak play off maçları sonunda iki takım daha finallere yükselecek. Ev sahibi Polonya ise ilk kez 12 takımla düzenlenecek finallere direkt olarak katılacak.

Türkiye, UEFA U21 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 8. grupta Hollanda, Slovakya, Belarus ve Kıbrıs Rum Kesimi ile mücadele edecek.