2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) hazırlıklarını devam ettiren A Milli Futbol Takımımız ilk hazırlık mücadelesinde turnuvanın iddialı ekibi İngiltere ile karşı karşıya gelecek. TSİ ile 19.15'te başlayacak mücadele Türkiye muhtemel ilk 11 ve maç kadrosu da belli oldu. İşte Türkiye'nin İngiltere maçı kadrosu (Muhtemel ilk 11'i) belli oldu - 22 Mayıs Çarşamba...

93 yıllık tarihinde 10 kez mücadele ettiği İngiltere karşısında galibiyet bulunmayan Türkiye, tek bir gol bile atamadı. 10 maçta 8 mağlubiyet 2 beraberlik alan A Milli Futbol Takımımız, İngiltere'den toplamda 31 gol yedi ve hiç gol atamadı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in 121. Milli sınavı da olacak İngiltere-Türkiye hazırlık maçı City of Manchester Stadı'nda oynanacak ve TSİ ile 19.15'te başlayacak.

Karşılaşmayı Türk asıllı hakem Deniz Aytekin yönetecek. ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak ve haberr46.com adresinden detaylı bilgilerin edinilebileceği dev mücadelede Türkiye ilk 11'i de belirlendi.

İŞTE TÜRKİYE'NİN İNGİLTERE MAÇI KADROSU (MUHTEMEL İLK 11'İ)

Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner Erkin, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup, Volkan Şen, Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun