Mersin’in Silifke ilçesinde bulunan Atatürk Ortaokulu müdür, öğretmen ve Türkiye şampiyonu olan öğrenciler şampiyonluk kupaları ve madalyalarıyla Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’i ziyaret etti.

Ziyarete Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, Atatürk Ortaokulu Müdürü Emre Duru, Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmenleri ve derece yapan öğrenciler katıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “ Silifke Atatürk Ortaokul’u 663 rekor puanla takım halinde Türkiye Şampiyonu olurken, Türkiye Şampiyonluğunun yanı sıra birçok ferdi dereceye de sahip oldu. Silifkemiz’in adının en güzel şekilde duyurulmasına katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ben sporcunun çevik aynı zamanda ahlaklısını severim sözünü unutmadan fair-play ruhuyla mücadele eden öğrencilerimiz olmanızı arzu ediyorum. Birinci olursunuz, ikinci olursunuz bunlar önemli değildir. Önemli olan bu yarışmacılar Silifke’den gelmiş centilmen, iyi sporcu, kendini geliştiriyor, terbiyeli, ahlaklı, erdemli, büyüğünü, küçüğünü biliyor diyen sporculardan olursanız büyükleriniz olarak bize yeter. Çünkü biz sizi, gelecekte muhteşem Türkiye'nin devamı noktasında önemli mimarlar olarak görüyoruz. İleriki tarihlerde de siz şampiyonlarımızla Mersin Valimizi hep beraber ziyaret edeceğiz. Başarı sadece Silifke’nin değil tüm Mersin’in başarısıdır. Silifkemiz’in adını duyuran ve yarışmalarda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimizle gurur duyuyorum.”