Dünya spor trendlerini takip eden Coliseum Sports Club, dünya trendlerinden blackroll’ü hizmet yelpazesine ekledi. Başta Amerika ve Avrupa olmak üzere pek çok ülkede popüler olan Blackroll Türkiye’de ilk kez Coliseum’da sporseverlerle buluşuyor.
“Dopinge ve uyuşturucuya hayır!” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu ve Coliseum Sports Club’ın birlikte yürüttüğü bu yeni programla spor ve sağlık bir arada.
Dünyaca ünlü Alman Master Trainer Nina Heinemann öncülüğünde Coliseum Fitness eğitmenleri tarafından Coliseum üyelerine sunulan bu yeni Fitness ekipmanı Blackroll, her yaştan katılımcının kullanımına uygun olarak Almanya’da üretilmekte.
Blackroll, doğru hareketler yoluyla vücut sağlığının korunmasına yardımcı olmanın yanı sıra, düzenli kullanımıyla birlikte hareketlerde esneklik ve performans artışı sağlamakta, vücut fonksiyonlarını düzenleyerek, yanlış duruş bozukluklarını da gidermekte, bel ve boyun ağrılarına iyi gelmektedir.
Blackroll kullanılarak yapılan antrenmanlar ile grup egzersizleri artık daha keyifli ve daha sağlıklı hale geliyor. Her yaştan katılımcının profesyonel eğitmen eşliğinde rahatça uygulayabileceği seri hareketlerden oluşan bu egzersizler, Türkiye’nin öncü spor kulüplerinden Coliseum’da spor severlerle buluşuyor.
Coliseum Blackroll Eğitmenleri: Ahmet Kerim Kulçak, Mehmet Emin Sezer, Çağrı Özata, Erdem Temellioğlu, Ahmet Işık Kurnaz, Banu Türkcan, Leman Bulut, Ahmet Çetinkaya , Barış Canlı, Şenol Yakupoğlu, Dilek Özkan.
BLACKROLL NEDİR?
Doğru hareketler yoluyla vücut sağlığının korunmasına yardımcı olan ve Almanya’da üretilen şık, kullanışlı spor eğitim ekipmanları olan Blackroll’un düzenli kullanımıyla birlikte hareketlerde esneklik ve performans artışı sağlandığı gözlemlenmiştir. Blackroll’un vücut fonksiyonlarını düzenlediği ve yanlış duruş bozukluklarını da giderdiği bilinmektedir. Blackroll kullanılarak yapılan antrenmanlar ile grup egzersizleri artık daha keyifli ve daha sağlıklı hale geliyor. Her yaştan katılımcının profesyonel eğitmen eşliğinde rahatça uygulayabileceği seri hareketlerden oluşan bu egzersizler, Türkiye’nin öncü spor kulüplerinden Coliseum’da spor severlerle paylaşılacak.
NINA - V. HEINEMANN KİMDİR?
Nina - Vanessa Heinemann, 16 Nisan 1980 yılında Münster (Vestfalya)’de doğmuş seyahat uzmanı, sporcu, sunucu. Pro7, Sat1, Kabeleins, Swiss Sat1, ARD, ZDF ve benzeri TV kanallarında sunucu olarak çalışmıştır. 4 yaşında yüzmeye başlayan ve 1984-1995 yüzücülüklerinde milli şampiyonlukları olan Heinemann; Inline Skating, Gymnastik, Dans, BootCamp, Zumba, Bokwa, Fit&Roll alanlarında eğitim vermiştir. Uluslararası fitness trainer lisansını 2010’da alan Nina Heinemann, 2012’de ise Personal Trainer ve BLACKROLL Trainer lisansını almış. 2014 yılında da BLACKROLL’da Master Trainer’lığa yükselmiş ve şuanda (2015/16) Fascial Fitness eğitmenliği yapmaktadır.