THY'nin, Arjantin’in başkenti Buenos Aires’teki ofisinde çalışan Adanalı Şükrü Yeğenoğlu, havaalanında çalışan Belen Nieto (28) ile hayatını birleştirdi. Adana’da bir restoranda yapılan düğünde gelin Belen ile annesi Suzana Nieto, damat tarafının ailesi gibi gece boyunca göbek atıp çiftetelli oynadı.

Adana siyasetinin bir dönem önemli isimlerinden olan Ahmet Yeğenoğlu ile Renan Yeğenoğlu’nun oğlu Şükrü Yeğenoğlu, bundan 1,5 yıl önce THY ofisinin bulunduğu havaalanında çalışan Belen Nieto ile tanıştı. Çift, mutluluklarını evlilikle taçlandırmaya karar verdi. Şükrü ve Belen için önce Buenos Aires’te, Türkiye’den konukların da gittiği bir düğün yapıldı. Ardından çiftin aileleri, Adana’da Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki Marina Restoran’da düzenlenen düğün töreni için bir araya geldi.

Düğüne, damat Şükrü Yeğenoğlu’nun ailesinin yanı sıra gelin Belen Nieto’nun tarih profesörü olan annesi Suzana ve işadamı babası Adrean Nieto ile Arjantin’den gelen yakın akrabaları da katıldı. Düğünde gelin Belen ile annesi Suzana Nieto, damadın ailesiyle birlikte göbek attı. Arjantinli gelin Belen Nieto, aşkın milliyet, din, dil, kültür farkı ve mesafe tanımadığını söyledi.