Amasya Üniversitesi Mezunlar Derneği bünyesinde faaliyet gösteren 'Turkuaz Akademik Kariyer Merkezi' futbol turnuvası düzenledi.

Üniversite öğrencileri arasında kurulan 29 takım arasında gerçekleşen turnuvada takımlar birbiriyle kıyasıya mücadele etti. Nefeslerin tutulduğu final maçında her iki takımın futbolcuları, seyircilere kesintisiz futbol keyfi yaşattı. Toplam 6 gün süren futbol turnuvası sonrasında ise kupayı almayı hak eden takım ise Lacivert takım oldu.

Turkuaz Akademik Kariyer Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Galip Doğan, turnuvaya katılan futbolcuları, hakemleri ve yöneticileri tebrik etti. Turnuvanın final müsabakası sonrasında açıklama yapan Doğan, düzenledikleri turnuvada takımlar arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmek ve sosyal yaşamı renklendirmek istediklerini söyledi. Turnuvanın ‘Centilmenliği elden bırakmadan, iyi oynayan kazansın’ anlayışı ile tamamladığını kaydeden Doğan, “Takımlarımız güzel bir mücadele örneği sergilediler. Karşılıklı anlayış ve hoşgörünün takımlarımız ile gençlerimize örnek teşkil ettiği kanısındayım. Turnuvaya katılan bütün takımlarımızı tebrik ediyorum.” dedi.