Hatay Dörtyol Belediye Başkanlık Turnuvası tamamlandı. Turnuvada birinciliği Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü alırken ikinciliği ilçe Sağlık Kurumu, üçüncülüğü ise Özel Harekât, dördüncülüğü de Dörtyol Belediyesi aldı.

Dörtyol Belediyesi tarafından Kurumlar Arası Futbol Turnuvası olarak başlatılan turnuva sona erdi. 18 takımın katıldığı turnuva kurumlar arası tatlı rekabetlere neden oldu. 29 Mayıs 2013 tarihinde Kuzuculu Kapalı Halı Sahası'nda başlayan turnuvanın final maçları Ergeç Halı Sahad oynandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün birinci olduğu turnuvada İlçe Sağlık Kurumu ikinci, Özel Harekât üçüncü, Dörtyol Belediyesi dördüncü oldu. İlk üçü giren takımlara hediyelerini Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve İlçe Emniyet Müdürü Ali Koray Ataş verdi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, şunları kaydetti: “Dörtyol Belediye Başkanlık Kupası Turnuvası'na katılan tüm takımlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bütün takımlarımız centilmenlik ve fair-play çerçevesinde mücadele ettiler. Kazanan takımlarımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Turnuvamızı genişleterek devam ettireceğiz. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayım. Dörtyol Belediyesi olarak üzerimize düşenin fazlasını yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.”