Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehir Bedeliyespor'u 3 - 1 yenerek gruptan çıkmayı garantileyen Tuzlaspor'da teknik direktör Zafer Yiğit, kulüp olarak yapabileceklerinin en iyisini yaptıklarını söyledi. Zafer Yiğit, öncelikli hedeflerinin ise lig olduğunu dile getirdi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Tuzlaspor Teknik Direktörü Zafer Yiğit, "Saha şartları yağış nedeniyle zordu. İki takım da ilk yarı dengeli oynadı. Tempolu oyun oldu. İlk dakikalarda etkiliydik sonra düşüşümüz oldu. Duran toptan gol yedik. İlk yarının sonunda rakip 10 kişi kalınca, biz ikinci yarıda daha rahat oynadık. İkinci yarıda pozisyon zenginliğimiz fazla olunca golü attık ve maçı kazandık. İki takımı da tebrik ediyorum. Oyuncularımı da tebrik ediyorum, bizleri en iyi şekilde temsil ediyorlar." şeklinde konuştu.

Zafer Yiğit, kupadaki hedefleriyle ilgili de "Gruptan sonraki eleme turunda iç saha avantajımız var. Rakip kim olur bilmiyorum, ama bunu da değerlendirerek bu turu da geçmek istiyoruz. Kulüp olarak kupada yapabileceğimizin en iyisini yaptık. Son 8'e kalırsak bu kulüp için başarıdır. Ancak öncelikli hedefimiz lig." ifadelerini kullandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yardımcı Antrenörü Hakan Keleş de ligde forma giyemeyen oyuncularına şans verdiklerini belirterek, "Maç iyi başladı, fakat yine bir kırmızı kartla 10 kişi kaldık. Takımımızı etkiledi. Görmek istediğimiz oyuncular fena oynamadılar. Tuzlaspor'u da tebrik ediyorum. Bir üst tura çıktılar." diye konuştu.