Futbolda U19 Milli Takımı 6 Eylül Pazar günü deplasmanda Belçika ile yapacağı hazırlık maçının çalışmalarına başladı.

U19 Milli Takımı Teknik Direktörü Vedat İnceefe yönetiminde ilk antrenmanını yapan U19 Milliler'de Hasan Kuruçay'ın da doğum günü kutlandı.

Teknik Direktör Vedat İnceefe yönetimindeki U19 Milli Takımı'nın aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

Sabit Hakan Yılmaz (Adanaspor), Yusuf Acer, Alican Özfesli, Cengiz Ünder, Fatih Aktay (Altınordu), Muhammed Enes Durmuş (Beşiktaş), Ertuğrul Ersoy, Emirhan Aydoğan, Mert Örnek (Bursaspor), Savaş Polat, Ahmethan Köse (Fenerbahçe), Übeyd Adıyaman (Hacettepe Spor), Oktay Balcı (Pendikspor), Burak Bekaroğlu (Sakaryaspor), Furkan Zengin (Turgutluspor), Muhammed Şengezer (Yeşil Bursa), Hasan Kuruçay (Odense Boldklub), Abdullah Balıkçı (Rapid Wien)

Maçla ilgili antrenmanlarını TFF Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde sürdüren U19 Milli Futbol Takımı, 4 Eylül Cuma günü sabah saatlerinde Belçika'ya hareket edecek ve 6 Eylül Pazar günü oynanacak maça kadar hazırlıklarına burada devam edecek.

Maç ise 6 Eylül Pazar günü saat 16.00'da URBSFA/KBVB Football Center'da karşı karşıya gelecek. Ay yıldızlı ekip 7 Eylül Pazartesi günü öğleden sonra da yurda dönecek.