Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) öğrencilerinden oluşan taraftar grubu, takıma destek vermek amacıyla Antalyaspor antrenmanını izlemeye gitti. Öğrenciler antrenman sonrasında futbolculara ve teknik heyete baklava ikram etti.
PTT 1. Lig’de mücadele eden Antalyaspor hafta sonu oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam ediyor. Kırmızı-beyazlıların antrenmanı izlemeye UAÜ’lü öğrenciler de katılırken, genç taraftarlar önümüzdeki sezon Antalyaspor’u Süper Lig’de görmek istediklerini söyledi.
Antrenmanın ardından futbolculara baklava ikram eden öğrenci grubu, futbolcular ve teknik kadro ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
UAÜ Spor Müdürü Musa Turmuş, 81 ülkeden öğrencisi bulunan üniversitelerinin öğrencilerinin üçte birinin yabancı olduğunu hatırlattı. UAÜ olarak Antalyaspor taraftar gurubu oluşturduklarını kaydeden Turmuş, “Ligde son haftalara yaklaşırken Süper Lig hedefi olan Antalyasporumuzu buraya gelerek hem moral verip desteklemek, hem de taraftar gurubu öğrencilerimizin başarı dileklerini sunmalarını istedik. İnşallah bu takım yeniden Süper Lige dönecektir. Bizde bir nebzede olsa bu başarı için takıma destek adına buraya geldik.” dedi.