Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor, cumartesi günü oynayacağı kritik Çaykur Rizespor maçına taraftarı çekebilmek için kesenin ağzını açtı. Maça geleceklere passolig bedava dağıtılacak, maç bileti bedava yüklenecek, ilk 1000 taraftara forma dağıtılacak ve herkese sucuk ekmek ikram edilecek.

Kulüp yönetiminden yapılan yazılı açıklama, "21.03.2015 tarihinde Kayseri Erciyessporumuz tarihi günlerinden birini yaşayacak ve yaşatacaktır." cümlesiyle başladı. Takımın sıkıntılı günlerden geçtiği belirtilen açıklamada, birlik beraberlik vurgusu yapıldı. Yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Taraftarlık iyi günde, kötü günde birlikte olma, birlikte hareket etme, birlikte sevinmek, birlikte üzülmek demektir. 21.03.2015 Cumartesi günü saat 13.30’da tüm Kayserilileri Kayseri Erciyesspor - Çaykur Rizespor maçına, takımımıza destek olmaya bekliyoruz. Çok kıymetli şehrimizin yöneticilerinin de her zaman olduğu gibi bu zor günümüzde bize destek olacaklarından hiç şüphemiz yoktur."

Taraftarın maç günü tribünleri doldurması için alınan kararlar da şu şekilde açıklandı:

"Maçımıza gelecek ilk 1000 kişiye takım formamız ücretsiz dağıtılacaktır. Herkese bugünden başlamak üzere passolig bedava dağıtılacaktır. Herkese maç bileti ücretsiz yüklenecektir. Herkese sucuk ekmek ve meyve suyu ücretsiz dağıtılacaktır. İnşallah maç günü ulaşım hizmetleri ile de gerekenin yapılacağı müjdesini, basın, sosyal paylaşım yoluyla da çok kıymetli taraftarlarımıza ileteceğiz."

Yönetimin bugüne kadar yapabileceğinin hepsini yaptığının vurgulandığı açıklamada, "Yönetim kurulumuz elinden gelen her şeyi bundan sonra da yapmaya devam edecektir. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Olağanüstü hal günüdür. Gün Bayram günüdür. Gün bizim günümüzdür. Gün Kayseri’nin günüdür." İfadeleri yer aldı.