Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic yaptığı açıklamada, gelen şampiyonluğun ardından "Çok çalıştık bu sezon. Artık önümüzdeki sezon için çalışmalara başlamamız gerekiyor. Artık herkes bize daha fazla motive olacak. Bu seneden daha iyi oynamayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Kadro yapılanması hakkında önemli açıklamalarda bulunan Zeljko Obradovic, hedefimlerinin şu anda mevcut takımı korumak olduğunu ifade ederken, takıma bir takviye yapabileceklerini söyledi.

Zeljko Obradovic, özellikle Udoh ve Vesely'nin NBA düşünceleri sorulduğunda, "Takımda kalıp kalmayacaklarını bilmek isterdim. Şu anda yeni konuşmaya başlayacağız onlarla. En büyük dileğimiz onları takımda tutmak. Çok olumlu düşünüyorum ve inanıyorum ki takımda kalacaklar. Ama her zaman bir 'ama' vardır. Bakacağız" diye konuştu.

Yaşanacak gelecek sezon yoğunluğu hakkında da açıklamalarda bulunan Zeljko Obradovic, Türk oyuncular hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Türk oyuncuları hakkında planları olduğunun altını çizen Zeljko Obradovic, çok imkansız transferler peşinde koşmadıklarını ve Fenerbahçe'de oynamanın anlamını bilen isimleri transfer edeceklerini söyledi.