Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Galatasaray Odeabank’a karşı dejavantajlı olarak oynadıklarını belirterek, “Oyunda net bir üstünlük yoktu. Skorda geride kaldık” dedi. Sarıca ayrıca son 2 aydır yönetim ve başkan olmadan mücadele ettikleri belirtti.
Spor Toto Basketbol Ligi Play-off Çeyrek Final üçüncü maçında Pınar Karşıyaka deplasmanda Galatasaray Odeabank’a 77-62’lik skorla mağlup oldu ve elendi. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca ve Pınar Karşıyaka oyuncusu Can Altıntığ açıklamalarda bulundu.
Bugün sezonun bittiği belirten Ufuk Sarıca, “Çok isterdik yarı finale çıkmak. Nasıl biz burada kazandıysak Galatasaray’da bizi evinde yendi. Basketbol böyle bir şey. Bugün psikolojik olarak dejavantajlıydık . Oyunda net bir üstünlük yoktu. Skorda geride kaldık. Bu tamamen çalınan ve çalınmayan fauller ile alakalıydı. Iverson ile sıkıntımız vardı. Orada 3 faulün bir tanesi çalınıyor. Üçüncü periyotta 7 tane top kaybı yaptık. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Zor bir sezon geride bıraktık. Cumhurbaşkanlığı kupası oynadık. O günden bugüne kadar maalesef tam kadro olamadık. Her şeyi yapmaya çalıştık. Son 2 aydır yaldız kaldık. Yönetim, başkan olmadan mücadele ediyoruz. Galatasaray Eurocup’ı almış çok tecrübeli bir takım. Yarı finalde başarılar diliyorum" dedi.
ALTINTIĞ: “BUGÜN EVİMİZDEKİ KAYBETTİĞİMİZ MAÇIN ACISINI ÇEKTİK”
Çok zorlu bir sezon geçirdiklerini vurgulayan Pınar Karşıayaka’nın basketbolcusu Can Altıntığ ise, “Beklenti çok yüksekti. Tahlisiz olaylar yaşadık. Sakatlar oldu. Bu takım karakter koyması gereken yerde koydu. Bugün evimizdeki kaybettiğimiz maçın acısını çektik. Galatasaray’a kalan maçlarda başarılar dilerim” diye konuştu.