Beşiktaşlı Uğur Boral, takım içinde çok iyi birlikteliğin olduğunu ve bu birlikteliği devam ettirerek hedefleri olan şampiyonluğa ulaşmak istediklerini söyledi.

Alanya'da düzenlenen International Royal Cup'ta Guaratingueta'yı 1-0 yenerek finale yükseldiği maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, ikinci yarıda da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayarak, "Tabiki biraz yorgunluk var. Dün geldik bugün maç oynadık. Bence iyi bir antrenman maçı oldu. Şampiyonluk hedefimiz devam ediyor. Takım içinde çok iyi bir birliktelik var. Bunu bazmadan şampiyonluğa koşacağız. İkinci yarı daha iyi işler yapacağız." dedi.

Beşiktaş'ın derbi kazanamadığının hatırlatılması üzerine Uğur Boral, "İlk yarı oynadığımız derbileri kazanamadık. Bunun burukluğu var. Derbi kazanmak istiyoruz. Ancak derbi maçları şampiyonluğu belirlemiyor. Ben bunu çok kez yaşadım. Anadolu takımları ile oynayacağımız maçları ne kadar çok kazanırsanız şampiyonluğa o kadar yaklaşıyorsunuz. İlk yarının son maçında Galatasaray'a yenilince geriye düştük. Bana göre rakiplerimiz maçlarını zorda olsa kazandılar ve yarıştan kopmadılar. İkinci yarı ilk yarıdaki hataları yapmazsak yarışı çok rahat bir şekilde götürürüz." diye konuştu.

Beşiktaş'ın genç oyuncularından Oğuz da "Beşiktaş ile ilk maçımı oynadım. Bana bu şansı veren teknik direktörümüz Slaven Bilic'e teşekkür ediyorum. Benim için inanılmaz bir onurdu. Birde galip geldik mutluyuz. Kendimi de iyi buldum." dedi.