Erzurum'da yarın 12.'si düzenlenecek olan Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'na 41 ülkeden 2 bin 500 sporcu katılacak.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Türkiye Karate Federasyonu'nun organizasyonunda Erzurum uluslararası bir turnuvaya daha ev sahipliği yapıyor. 6- 9 Ağustos tarihleri arasında Erzurum Buz Hokeyi Salonu’nda düzenlenecek olan turnuvaya 41 ülkeden 2bin 500 sporcu katılacak. O
Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nın Erzurum'un tanınması açısından önemli olduğunu kaydetti. Delihasan, Türkiye'nin son yıllarda karatede uluslararası başarılara imza attığını anlattı. Türkiye'nin en büyük karate organizasyonlarından birisinin Erzurum'da yapılmasının önemine vurgu yapan Delihasan,"Türkiye'nin en büyük ve önemli uluslararası karate turnuvalarından birisi yarın düzenlenecek olan şampiyona ile Erzurum'da gerçekleştiriliyor olması çok manidar. Bu uluslararası turnuva Türkiye'nin önemli organizasyonlarından birisi haline geldi. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.