Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut, Şampiyonlar Ligi'nde Astana'yı yenerek ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

Sarı kırmızılı golcü futbolcu Umut Bulut, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında oynanacak olan Astana karşılaşması öncesi kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlayamadıklarını belirten Umut, "İnşallah Astana maçında galip gelip Şampiyonlar Ligi’nde ilk galibiyetimizi alacağız. Zor bir maç olacak, kolay değil. Astana da ciddiye aldığımız bir rakip. Buraya kadar gelmiş çok önemli bir rakip olduğunu düşünüyoruz. Biz kendi kalitemizi mücadelemizi sahaya yansıttığımız zaman ben inanıyorum ki iyi bir galibiyet alıp bundan sonraki maçlarda daha özgüvenli oynayacağımızı düşünüyorum." dedi.

"İNŞALLAH ASTANA MAÇI İLE HEM BEN GOLLERİME HEM DE TAKIMIM GALİBİYETLERE BAŞLAR"

Şampiyonlar Ligi atmosferinin çok farklı olduğunu kaydeden milli futbolcu, "Her maç tabii ki heyecan oluyor çünkü o müziği duyduğunuz zaman atmosfer çok farklı oluyor. Özellikle de içerideki maçlarda taraftarımızın da desteğiyle daha farklı bir atmosfer oluyor. Önemli maçlar oynadık. Benim de attığım goller var ve çok da önemli gollerdi. Onun için ayrıca sevinçliyim. Ama bundan sonraki dönemde de aynı şekilde önemli goller atıp takımıma katkı sağlamak istiyorum. İnşallah Astana maçında hem ben gollerime hem de takımım galibiyetlere başlar." ifadelerini kullandı.

Ligde Trabzonspor ve Gaziantepspor maçlarını kazanarak özgüvenlerinin yerine geldiğini belirten Umut, "Tabii ki iki haftadır galip gelmemiz ve benim gol atmam hem benim için hem takımım için çok iyi bir özgüven oldu. Bunun verdiği özgüveni sahaya yansıttığımız zaman daha farklı bir Galatasaray izlettireceğiz. İnşallah ilk galibiyetimizi Astana'da alırız diyorum. Atletico Madrid maçındaki atmosfer mükemmeldi. İçeride ve dışarıda taraftarın desteğine ihtiyacımız var. İnşallah güzel bir galibiyet alıp taraftarımıza ilk galibiyetimizi armağan etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki şanslarını da değerlendiren başarılı futbolcu, "Gruptaki şansımızı yüksek görüyorum, gruptan çıkacağımıza da inanıyorum. Atletico Madrid biliyorsunuzki son dönemlerdeki en tecrübeli takımlardan bir tanesi ama Benfica ve Astana ile çok rahat yarışabileceğimizi düşünüyorum. İnşallah kalan 5 maçımızda iyi sonuçlar alıp gruptan çıkarız." dedi.