Şanlıurfaspor’u evinde 1-0 yenerek Süper Lig yolunda bir engeli daha aşan Adana Demirspor’da mutluluk hakim. Lacivert-mavililerin teknik patronu Ünal Karaman, Şanlıurfaspor maçını kayıpsız geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi.

PTT 1. Lig’de Kayserispor’un ardından ikinci sırada bulunan Adana Demirspor, Süper Lig yolunda bir engeli daha kayıpsız atlattı. Evinde Şanlıurfaspor’u konuk eden lacivert-mavililer, müsabakadan 1-0 galip ayrıldı. Maç sonrası mutlu olduklarını söyleyen teknik direktör Ünal Karaman, maça dengeli başlayamadıklarını ifade etti. İlk 5-10 dakikada bir iki oyuncularının konsantrasyonuyla ilgili problemleri olduğunu ifade eden Karaman, ondan sonraki dönem içerisinde ise futbol adına güzel şeyler yaptıklarını anlattı. İlerleyen dakikalarda farkı artırabilecek pozisyonlar bulmalarına rağmen istedikleri gibi değerlendiremedikleri vurgulayan Karaman, haftayı kayıpsız geçtikleri için mutlu olduklarını anlattı.

Gazetecilerin geçtiğimiz hafta 3-0 öndeyken 6-5 kaybettikleri Karşıyaka maçının futbolcular üzerinde etkisi olup olmadığı yönündeki soruya ise Karaman, “Kafamızın bir tarafında Karşıyaka maçı vardı. Futbolun uzun zamandır içerisindeyiz, böyle nadirdir bu tarz müsabakalar. Rakibimiz açısından pozisyon olmayan maçta 3 tane gol yedik ve mükemmel oynayan bir Demirspor var. Bazı şeyleri anlamakta zorlanıyorsunuz. Siz mükemmel bir takım, planlı, programlı bir takım değilsiniz. Siz derme çatma pozisyonda hızlı hızlı çabuk şekilde kurulmuş bir takımsınız ve bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum oyuncularımı. Onlar bana hangi sonucu yaşatırsa yaşatsalar benim başımın üstündeler, kalbimin en güzel köşesindeler. Deve hikayesini biliyorsunuz. Karşıyaka maçında o üç golü hak ettiğimizi düşünmüyorum, ama daha sonraki yediğimiz 3 gol, esaslı gol gibi goldü. Ama öyle bir müsabakadan sonra böyle bir dengeli oyun oynamak ve kısa zaman içerisinde bu maça çıkıp kazanmak az iş değil. Tekrar tebrik ediyorum. Taraftarımıza teşekkür ediyorum destekleri için. İnşallah bu mücadelenin, emeğin karşılığı da inşallah güzel biter." diye konuştu.

Karaman ayrıca, sol ayaklı Hurşut’un sağ açıkta oynaması konusunda bir soruya ise, sağ açıkta oynamanın Hurşut’un tercihi olduğunu, şimdiye kadar da hep bu mevkide oynadığını sözlerine ekledi.