Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ligi, camialarının sevineceği şekilde bitirmek istediklerini söyledi.

Türkiye 1. Ligi’nde 37 puanla 2. sırada bulunan Adana Demirspor’da teknik direktör Ünal Karaman Cihan Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulundu. Ligdeki performansları hakkında bilgiler veren Karaman, lig sonunda çıkan sonuca şükredeceklerini, amaçlarının ise ligi, camianın hak ettiği, onları sevindirecek şekilde bitirmek olduğunu belirtti.

Ünal Karaman, "Lige zor şartlarda başladık. Bu da bize bir takım olgusu ve kenetlenme ortaya çıkardı. Sportif manada bir duruş ortaya çıktı o noktadan geri atmama gibi bir çabamız olacak. Futbolcu arkadaşlarımız yaktığı bu ateşi söndürme şansına sahip değiller. Var gücümüzle gayretle elimizde ne kadar sağlam oyuncu varsa azami çalışmayla beraber bizi ligde götüreceği duruma şükredeceğiz. Hangi sonuç olursa olsun ne oyuncularımıza kızacağız, ne de onları göklere çıkaracağız. Başarılı olurlarsa kendilerine yakışanı yapmış olacaklar başarısız olurlarsa da onu göğüsleyecek mutlaka birileri olacaktır ama bütün çabamız bu camiaya hak ettikleri şekilde onları sevindirecek şekilde ligi bitirmek olacaktır." dedi.

Karaman bu söylemlerinin Süper Ligi mi kast ettiğinin sorulmasına ise "Buna Süper Lig demek rakiplerimize haksızlık olur. Dolayısıyla bu yarışın devam ettiği sürece onları yok saymak benim sportif anlayışıma uygun bir tarz değil. Biz her zaman mücadelemizi kazanmak adına vereceğiz. Bunun sonucu ne olursa o da kabülümüz olacaktır." diye cevapladı.