Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Ünal Karaman, "Önemli play-off müsabakaları oynayacağız. Bütün duygumuz ve çabamız play-offlara kalmadan çıkmaktı. Ama nasip değilmiş. Tabi ki yeni takım olmanın dezavantajlarını yaşadık." dedi.

PTT 1.Lig’inde sahasında Altınordu’ya 5-0 yenilen Adana Demirspor’un teknik sorumlusu Ünal Karaman, tamamlanan sezonun herkese hayırlı olmasını diledi.

Maçtan sonra 5 Ocak Fatih Terim Stad’ında düzenlenen basın toplantısında Karaman, “Önemli play-off müsabakaları oynayacağız. Bütün duygumuz ve çabamız play-offlara kalmadan çıkmaktı. Ama nasip değilmiş. Tabi ki yeni takım olmanın dezavantajlarını yaşadık. Kolay olmuyor, öyle takım olmak. Onun acısını çekiyoruz. Bir çok zorluğu aşıp gelmiş bir takımız. Taraftarımızın çok iyi desteği ve inanmış bir kitle en büyük güvencemiz. İnşallah Antalya’da oynayacağımız play-off karşılaşmalarında finale çıkacak sonuçlar elde ederiz. Üç tane oyuncum varken inançla söylediğim neyse aynı şeyleri tekrar ediyorum. Şimdi 27 oyuncum var şükürler olsun. Play-off müsabakaları bizim için çok daha farklı olacak. İnşallah o bütünleşme ile camiamıza yakışan sonucu alırız ve finale oynarız.” şeklinde konuştu.

Oyuncularının soyunma odasına son derece moralli ve bilenmiş bir şekilde gittiğini ifade eden Ünal Karaman, “Sıkıntı yok. Herkesin kendisine göre üçüncülük, dördüncülük, beşincilik ve altıncılık hesapları var kendine göre. Play-off işi farklı bir hesap kitap gerektiriyor. Normal bir lig müsabakasında böyle bir sonuç kabul edilemezdi. Ama şu vakitten itibaren hesap- kitap, mahkemeye çekecek durumda değiliz. Bir an önce eksikliklerimizi göreceğiz. Antalya maçları mazeret üreteceğimiz müsabakalar değil. İnşallah camiamıza yakışır mücadeleyle istediğimiz sonucu alırız.” diye konuştu.

'SAMSUN’UN KAZANMASINDAN DOLAYI İLK ALTININ DIŞINDA KALDIK'

Altınordu Teknik Sorumlusu Hüseyin Eroğlu’da geçen hafta iyi getirdikleri bir seriyi Samsunspor ile berabere kalarak, ilk altıya kalma şanslarını kaybettiklerine dikkat çekti. Eroğlu, “Bu anlamda bu maça iyi hazırlandık. Sonuçta bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Kazanırsak, diğer sonucu bekleyeceğiz. Bu maça motive olduk. Karşımızda ligi şampiyon olarak bitirebilecek bir Adana Demirspor vardı. Onlarda son haftalarda sıkıntılar yaşadı, bayağı bir griye düştü. Biz de son haftalarda ligin en formda takımıyız. Maçta istediklerimiz oldu. Farklı kazandık, sevinçliyiz. Ama olayın bizimle alakalı olmaması, Samsun’un kazanmasından dolayı ilk altının dışında kaldık. Çok iyi bir sezon geçirdik. Çıkamasak bile futbolcularımı şampiyon olmuş gibi kutladım. Buralardan ders çıkarıp, seneye bunu telefi ederiz. Adana Demirspor’a play-off maçlarında başarılar dilerim. İnşallah hak eden takım çıkar.” ifadelerini kullandı.