Ünlü Futbolcu Messi Hakim Karşısına Çıkacak

Barcelona da oynayan Arjantinli futbolcu vergi kaçağı olma iddiası ile hem kendisi hem de babası hakkında  açılan dava üzerine hakim karşına  çıkacak.

Barcelona nın yıldızı Arjantin li futbolcu Lionel Messi ve babası Jorge Horicio Messi vergi kaçakçılığı suçundan  haklarında suç duyurusunda bulunulmuş ve dava açılmış. Açılan dava süreci gereğince Messi ve babası 31 Mayıs ve 3 Haziran tarihlerinde vergi kaçakçılığından hakim karşısına çıkacak.  2007 ve 2009 yıllarında oynadığı  reklamlardan elde ettiği gelirlerden  vergi ödemediği iddiası ilgili soruşturma yürütülmesine karar verildi. Barcelona da görülen dava 31 Mayıs ve 3 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Dava Günlerinde Dikkat Çeken Unsur

Dava tarihlerinin son günüyle ABD  de düzenlenecek America Copa 100. Yıldönümü turnuvasının başlama gününün aynı olması Messi nin yoğun trafikte olacağı ve Mahkemeye avukatlarının katılmasının beklendiği öngörülüyor. Aynı zamanda 31 Mayısta ki davadan önce 28 Mayıs ta gerçekleşecek UEFA Şampiyonlar Ligi finaline de yükselirseler L.Messi bir hafta boyunca farklı merkezlerde olacak. 28 yaşında ki futbolcu hakkında 22 aya kadar hapis isteminde bulunulduğu belirtildi.