VakıfBank Kulüp Başkanı Osman Demren 3-0 kazandıkları Fenerbahçe Grundig mücadelesi sonrası, “İnşallah yarın Avrupa Şampiyonu olarak, milletimize güzel bir gün yaşatacağız” dedi.
CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi’nde VakıfBank, Fenerbahçe Grundig’i 3-0 mağlup ederek finale yükseldi. VakıfBank Kulüp Başkanı Osman Demren, çok zor bir müsabakayı geride bıraktıklarını vurgulayarak, “Her sayı önemliydi. Zor olacağını biliyorduk. 3-0 olunca kolaymış gibi algılanabilir ama öyle değil. Sezon başında bu oyuncuları transfer ederken, çoğu insan Eczacıbaşı ve Fenerbahçe’nin başı çekeceğini söyledi. Spor böyle bir şey değil. Spor çok çalışmayı, hak etmeyi, karakterli durmayı, istikrarı gerektiriyor. Biz de banka yönetiminin ve genel müdürümüzün desteğiyle bu kalitedeki isteğimizi ve istikrarımızı sürdürebiliyoruz. Dolayısıyla böyle başarılar elde ediyoruz. İnşallah yarın Avrupa Şampiyonu olarak, milletimize güzel bir gün yaşatacağız” diye konuştu.
VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan ise istikrar ve çok çalışmanın kendilerini başarıya taşıdığını ifade etti. Galibiyeti VakıfBanklılara armağan eden Aydoğan, "İnşallah yarın şampiyonluk maçını alırsak onu da milletimize hediye edeceğiz" dedi.
GÖZDE: “İNŞALLAH KUPAYI ALAN BİZ OLURUZ”
VakıfBank’ın başarılı oyuncusu Gözde Kırdar da, rakiplerini mücadelesinden dolayı tebrik ederek, “Biz de sonuna kadar savaştık. İnşallah yarın kupayı alan biz oluruz. Kim gelirse gelsin yenmek zorundayız. İnşallah güzel bir oyun ortaya koyup, Türkiye’ye kupayı götürürüz. Fenerbahçe’ye de bol şans diliyorum. İnşallah altın madalyayı biz, bronzu da onlar alır” açıklamasını yaptı.
Mücadeleye çok iyi konsantre olduklarını dile getiren Gözde, dolayısıyla aldıkları sonucun normal olduğunu söyledi.