Kahramanmaraş’ta ilk kez anne, çocuk ve genç kızların kaliteli spor yapması için “Jumpingclup Valentino” spor salonu açıldı. 

Spor merkezinde, Jumping Fitness, Jumping Kids Pilates, Sport Arena Kids, Trambolin, Jimnastik, Zumba dalları gösteriliyor. Son yıllarda genç kızların, annelerin ve çocukların spora olan merakını arttırmak ve hareketli bir nesil elde etmek için birbirinden iddialı spor dalları gösteriliyor. 
“Tempolu eğlenceli sıkılmadan patentli Kahramanmaraş’ta ilk “anne çocuk ve genç kızların sporla buluştuğu yer” sloganı ile yola çıkan  “Jumpingclup Valentino” spor salonu sporseverleri bekliyor.  400 kas grubu aynı anda çalışıyor jumping de her seansta 800 ve 1000 kalori yakımı gerçekleştiriyor.  Çocuklarda Jumping kids boy uzaması kemik gelişimi hiperaktiflik sorunları denge problemi ve kas gelişimine fayda sağlıyor.


Konu hakkında bir açıklama yapan spor salonu kurucusu Zeynep Parsiloğlu: “Özellikle bölgemizde yemeklerin lezzetinden ötürü kilo almaya müsait bir yapı haline geliyoruz. Yemek yemek nasıl ki bir ihtiyaçsa, sporda bedenin ihtiyacıdır. Spor dallarımızın hepsi birbirinden uzman arkadaşlarımız sayesinde gösteriliyor. Bir seansta 800 veya 1000 kalori yakmak vücudu rahatlattığı gibi sağlık açısından ciddi olumlu sonuçlar doğurmaktadır. Tüm sporseverleri salonumuza bekliyoruz” dedi.

TÜM SPOR SEVERLERİ SALONUMUZA BEKLİYORUZ' İLETİŞİM İÇİN: 0545 330 6767