Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Felahiye ilçesinde bulunan atletizm, bocce, futsal gibi spor dallarında Türkiye genelinde başarı elde eden Kanuni Süleyman Ortaokulu öğrencilerini ödüllendirdi.

Vali Orhan Düzgün, 15 başarılı öğrencinin yanı sıra Kaymakam Ferhat Vardar ve Beden Eğitimi Öğretmeni Cemal Koşmaz’ı makamında kabul etti. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Vali Düzgün, özellikle ilçede 8 yıldır tayin istemeden görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atan Beden Eğitimi Öğretmeni Cemal Koşmaz’ı tebrik etti ve başarı belgesi verdi.

Öğrencilerle sohbet ederek, başarılarını kutlayan Vali Düzgün, “Öğrencilerimiz atletizm, bocce, cirit, gülle ve futsal gibi spor dallarında önemli başarılar elde ettiler. Hepsini tebrik ediyorum. Biz de öğrencilerimizi bu faaliyetlerini yapabilmeleri için gerekli fiziki alt yapı çalışmalarını yapıyoruz. Yakın zamanda Felahiye spor salonumuz da hizmete girecek ve öğrencilerimiz orada faaliyetlerini sürdürecekler” dedi.

Futsal takımında Fatma isminin çok olduğunu öğrenen Vali Düzgün, “Takımın adı Fatmaspor olsun” esprisi yaptı. Ziyaretin sonunda Vali Düzgün, okula satranç takımı hediye ederken öğrencilere de değişik hediyeler verdi.