Denizlispor’un tecrübeli oyuncusu ve kaptanı Veli Acar, ligde kalmak için her şeylerini sahaya koyacaklarını kaydederek, "Yabancı oyuncular da Türk oyuncular da özverili bir şekilde işlerini yapıyor. Bizim üzüldüğümüz bir nokta var. İnşallah silinen 3 puanı aramayız. Olay o noktalara gelmez" dedi.
PTT 1. Lig’in 33. haftasında deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaşacak olan Denizlispor, bu önemli maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Düşme hattının 1 puan üzerinde yer alan Trabzon ekibini yenerek son haftaya rahat girmek isteyen yeşil-siyahlılarda, teknik heyet oyuncuların beynini yıkıyor. Denizlispor’un tecrübeli kaptanı Veli Acar da özellikle genç oyuncularla birebir sohbet ederek bu önemli maça takım arkadaşlarını hazırlıyor.
ACAR: "TELAFİSİ OLMAYAN MAÇLARA ÇIKACAĞIZ"
Son yılların en önemli maçına çıkacaklarını kaydeden Veli Acar, "Çok kritik 2 haftaya girdik. Hiçbir şekilde telafisi olmayan maçlara çıkacağız. Aslında takım olarak buralara işi getirmememiz lazımdı. Koray Hocamız geldikten sonra güzel bir çıkış yakaladık. Kaybettiğimiz maçlarda bile inanılmaz güzel oynayıp kaybettik. Şimdi önümüzde çok önemli olan 1461 Trabzon maçı var. Biz en azından yenilmeden deplasmandan dönmek istiyoruz. Son hafta iddiamızın devam edebilmesi için çabalıyoruz. Biz bu işin altından kalkabilecek güçteyiz. Biz geçen yıl bu işi başarmıştık. Bu yıl da ligde kalmayı başaracağız. Tüm oyuncu arkadaşlarım bu işin farkında. İnşallah istediğimiz sonuçla döneriz" dedi.
"İNŞALLAH SİLİNEN 3 PUANI ARAMAYIZ"
Takım olarak galibiyete kilitlendiklerini kaydeden Acar, "Takım içinde çok iyi arkadaşlığımız var. Eğer takım içinde bu birliktelik olmasaydı biz çoktan düşerdik. Çok eksik ve cezalımız oldu. İkinci devre başında transfer yapamadık. Oyuncu arkadaşlarımızın hepsi müthiş kaliteli insanlar. Yabancı oyuncular da Türk oyuncular da özverili bir şekilde işlerini yapıyor. Bizim üzüldüğümüz nokta var. İnşallah silinen 3 puanı aramayız. Olay o noktalara gelmez. İlk maçta 1461 Trabzon’u yenmiştik. Yine yenecek gücümüz var. İnşallah kazanan taraf biz olacağız" diye konuştu.