Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, zorlu bir rakibe karşı oynayacaklarını belirterek, "Büyük takıma yakışır bir şekilde futbol oynayacağız." dedi. Pereira, Avrupa Ligi'nde yer almak istediklerini de sözlerine ekledi.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanşında yarın Atromitos'la karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, mücadelenin oynanacağı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda açıklamalarda bulundu.

Yunanistan'da oynanan ilk maçı cezası nedeniyle otelde takip ettiğinin hatırlatılması üzerine Vitor Pereira, maçı nerede izleyeceğinden ziyade takımının maça hazır olup olmadığının önemli olduğunu dile getirdi.

Pereira, "Yarın bizi zorlu bir maç bekliyor. Kendi kozları ve argümanları olan bir takımla oynayacağız. Kendi sahalarında 20 maçtır mağlup olmamız bir takım. Kesinlikle küçümseyemeyiz ve dikkate almamız gereken bir takım. Bu nedenle önemli olan benim maçı nerede izleyeceğim değil, bizim isteğimiz Avrupa Ligi'nde olmak." şeklinde konuştu.

Atromitos karşısında büyük takıma yakışır şekilde futbol oynayacaklarını dile getiren Pereira, şu ifadeleri kullandı: "Her zaman bizim yolumuz bu olacak. Biz topu kaybettiğimiz anda agresif olacağız. Biz her zaman topa sahip olmaya gayret göstereceğiz. Hızlı bir şekilde tepkimizi ortaya koyup topu kazanmak isteyeceğiz. Bizim yolumuz bu yol. Biz oyunu domine etmek isteyen bir takımız. Bu kulübün seviyesi bunu gerektiriyor. Biz büyük bir takım gibi davranmak mecburiyetindeyiz. Küçük takımlar kendi sahasında bekler ve kontra atak arar. Ben futbolu böyle yorumlamıyorum ve benim tarzım bu değil."