Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımın birçok transfer yaptığının belirtilmesi üzerine espirili bir şekilde Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'yu almak için başkanla görüşeceğim dedi.

Takımının sezonun açılış maçında Eskişehirspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Portekizli teknik adam, "2-0 kazanarak sahadan galibiyetle ayrıldık. İlk maçlar duygusal anlamda zor olmuştur. O maçlardan birisini oynadık. İki gol attık daha da fazla atabilirdik. Kesinlikle kapasitesini yukarıya çıkan takım olacağız. Bu akşam taraftar grubumuz çok iyiydi. Onlara herşeyi vermek zorundayız." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Takımın yeni transferi Ozan Tufan ve Volkan Şen' canlı olarak izlediniz mi, katkıları ne olacak?" sorusuna ise tecrübeli hoca, "Tanımasıydık buraya gelmezlerdi. Oyuncuları tanıyoruz. Takımda Türk oyuncu bulundurmak önemli. Elimizde Türk oyunculardan seçenek olsun. Her ikisi de kaliteli oyuncular. Takıma katkı yapacaklardır. Taraftarlarla Türk oyuncuların iyi ilişkiler kuruyor. Kaliteli oyuncular aldık." şeklinde cevap verdi.

MESSİ VE RONALDO'YU GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Başka bir gazetecinin "Takım 10 tane transfer yaptı. 11. transfer olacak mı?" sorusuna ise Pereira, espirili bir şekilde şunları kaydetti:
"Bugün isimlerle ilgili konuşacağım. Ronaldo ve Messi'yi bu takıma getirme konusunda istekliyim. Başkanla konuşmayı bekliyorum. Çok uğraşacağız."