Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup 4’üncü hafta müsabakasında Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor, İstanbul temsilcisi Kartal Bulvarspor’u yenerek 3 puanla tanıştı.
Bozüyük İlçe Stadı’nda oynanan BAL 12. Grup 4’üncü hafta müsabakasında Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor kendi saha seyirci önünde Kartal Bulvarspor’u 2-1 yenerek 3 puanla tanıştı. Maçın orta hakemi Onur Bingöl’ün başlama düdüğünden sonra iki takımda birbirlerine üstünlük kurmak için ataklar geliştirmeye başladılar. Maçın 30’uncu dakikasından konuk takım Hakan Öztürk’ün golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra Vitraspor Fatih Tüfek’le durumu 1-1’e getirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu. Maçın ikinci yarısına daha iyi bir futbolla başlayan Vitraspor, yakaladığı sayısız pozisyonu gole çeviremedi. Maçın 81’inci dakikasında Hakan Demir’in golüyle durumu 2-1’e getirdi. Maçta başka gol olmazken, puanını 4’e çıkardı. İstanbul temsilcisi Kartal Bulvarspor bu mağlubiyet sonrası ilk yenilgisini alarak 1 maç eksiğiyle 6 puanda kaldı.
Öte yandan 5’inci haftada Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor haftayı BAY geçerken, 6’ncı hafta deplasmanda Edirnespor ile karşılaşacak.