İSTANBUL (AA) - Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. turunda İngiltere'nin Liverpool takımıyla deplasmanda yaptığı maçta "Vodafone KaraKartal" üyeleri de takımlarını yalnız bırakmadı.

Türkiye GSM sektöründe bir ilk olan Vodafone KaraKartal'a üye Beşiktaşlılar arasında düzenlenen kampanyayla, deplasmanda Beşiktaş'a destek amacıyla gönderilen en yaratıcı 5 mesajın sahibi Sercan Dorukhan, Agah Uz, Devran Hınçal, Hüseyin Buğra Coşkun ve Hilal Irmak Güzel, takımla beraber Liverpool'a giderek maçı yerinde izledi. 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, söz verdikleri gibi 5 Vodafone KaraKartal'lıyı takımla beraber Liverpool maçına götürerek hayallerini gerçekleştirmenin mutlululuğunu yaşadıklarını belirterek, "Gönül birliğiyle bağlı olduğumuz Beşiktaş taraftarını desteklemeye devam edeceğiz. Tüm Beşiktaşlıları da Vodafone KaraKartal paketlerine abone olarak kulüplerini desteklemeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Vodafone KaraKartal, Beşiktaşlı abonelere, tarifeye ek aylık bir ücretle, hem takımlarına destek olma hem de çeşitli ayrıcalıklardan yararlanma fırsatı sunuyor.