Türkiye Erkekler Birinci Voleybol Ligi 4’lü Final Etabı 2. Devre Müsabakaları 25-27 Nisan tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilecek.

Voleybol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf Cemil Oğuz, Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek müsabakalar öncesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’yi ziyaret ederek turnuvayla ilgili bilgi aktardı.

Turnuvaya ARKAS, Halkbankası, Ziraat Bankası, Galatasaray FXTCR takımlarının katılacağını ifade eden Oğuz, "Tesis, hazırlık ve organizasyon için tam destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve ekibine teşekkür ediyorum. Adanalı sporseverler Türkiye’nin en popüler takımlarının final maçlarını ücretsiz izleyecekler." diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 4’lü final grubu karşılaşmalarının Adana’ya verilmesini sağlayan Federasyon Başkanı Özkan Mutlugil’e teşekkür etti.

Tüm federasyon başkanlarının faaliyetlerini Adana’da yapmayı arzuladıklarını ifade eden Hadi, "Adana spor merkezi oldu. Akdeniz oyunları, dünya şampiyonaları gibi organizasyonlarından tam not aldık. Voleybolda 4’lü turnuvanın 2. devresinin Adana’da yapılması bizleri mutlu etti. Adanalı sporseverlerin Türkiye’nin en popüler takımlarını izlemeleri için turnuvanın ücretsiz yapılmasını sağladık. Başta Yusuf Cemil Oğuz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İl Spor Müdürlüğü olarak Adana konukseverliğini göstereceğiz." dedi.