Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nin yeni temsilcisi Seramiksan, dış transferde ikinci imzayı geçtiğimiz sezon 1. Lig ekibi Nilüfer Belediyespor’da oynayan Meryem Boz’a attırdı.
Seramiksanspor, 2014-15 sezonunda Bursa Büyükşehir Belediyespor’la kazandığı CEV Challenge Kupası’nın en skoreri ve en değerli oyuncusu seçilen, bu sezon 1. Lig’de Nilüfer Belediyespor forması giyen 1.94 boyundaki 28 yaşındaki smaçörü renklerine bağladı.
İller Bankası, Halkbank, Trefl Sopot, Fenerbahçe, Bursa Büyükşehir Belediyespor formalarının yanı sıra son olarak Nilüfer Belediyespor forması giyen Meryem Boz, yeni sezonda Seramiksan’da görev alacak. Seramiksan A.Ş.’de gerçekleştirilen imza töreninde konuşan smaçör Meryem Boz, “Burada olduğum için mutluyum. Seramiksan hedefleri olan bir camia, takımımızın başarısı için elimden geleni yapacağım” dedi.
Başkan Bülent Erkul ise, “Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımız devam ediyor. Meryem takımımıza önemli katkılar sağlayacaktır. Kendisine Seramiksan ailesine hoş geldin diyorum. Başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.
İç transferde Gamze, Sıla, Nizetich ve Ceyda ile sözleşme imzalayan Seramiksan, dış transferde ilk olarak Sedef Sazlıdere’yle sözleşme imzalamıştı.