MALATYA (AA) - Voleybol Erkekler 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, sahasında Hatay Büyükşehir Belediyespor'a 3-1 yenildi.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Rıdvan Bozyiğit ve Eyyüp Şahin hakem ikilisi yönetti.

Müsabakanın ilk setini Malatya Büyükşehir Belediyespor 26-24 alırken Hatay Büyükşehir Belediyespor sonraki üç setlerden 25-20, 25-14 ve 25-13 galip çıkarak sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Bu arada, müsabakanın dördüncü setinde sol ayak bileği dönen ve oyundan çıkan Malatya Büyükşehir Belediyespor'un oyuncusu Nihat Birsin, ambulansla Malatya Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Malatya Büyükşehir Belediyspor Kulübü Başkanı Orhan Barman, müsabakanın ilk setini aldıklarını ancak daha sonra Hatay Büyükşehir Belediyespor'un üstünlük sağlayarak, 3-1 galip geldiğini söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Kamil Özbey de iyi direnç gösterdiklerini belirterek, "Oyuncularım beklediğimizin üzerinde bir performans gösterdi. Oyuncularımı kutluyorum. Rakibimiz iyi, tecrübeli ve güçlü bir takımdı. Ligin lideri durumundalar. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olmaya çalışacağız" diye konuştu.