Ankara’da oynanacak voleybol kadınlar dörtlü finali öncesi düzenlenen basın toplantısında takım kaptanları, Ankaralı voleybolseverlere keyifli maçlar izlettireceklerini açıkladı.

    Voleybol kadınlar süper kupa dörtlü finali, 11-12 Nisan 2015 tarihlerinde Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak. Dörtlü finalde Eczacıbaşı Vitra, Fenerbahçe Grundig, Galatasaray Daikin ve Vakıfbank mücadele edecek. Turnuva öncesi düzenlenen basın toplantısında Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkan Vekili Akif Üstündağ, Eczacıbaşı Vitra Kaptanı Esra Gümüş Kırcı, Fenerbahçe Grundig Kaptanı Eda Dündar, Galatasaray Daikin Kaptanı Nadia Centoni ve VakıfBank Kaptanı Gözde Sonsırma katıldı.

    Geçtiğimiz hafta düzenlenen şampiyonlar ligi dörtlü finalini izlediğini ve Ankara’da yapılacak organizasyonda Ankaralıların daha güzel karşılaşmalar izleyeceğini ifade eden Akif Üstündağ, takımlara başarılar dileyerek Ankaralı voleybol severleri karşılaşmalara davet etti.

    Daha sonra söz alan Eczacıbaşı Vitra Kaptanı Esra Gümüş Kırcı, Şampiyonlar Ligi finali niteliğinde bir turnuva oynayacaklarını, dört takımın çok kuvvetli olduğunu voleybolu çok seven Ankara seyircisine güzel karşılaşmalar izlettireceklerini kaydetti.

    Fenerbahçe Grundig Kaptanı Eda Dündar da ligin uzun bir maraton olduğunu ve son üç hafta öncesi önemli bir turnuva oynayacaklarını seyir zevki yüksek ve kaliteli maçlar oynanması temennisinde bulundu.

    Galatasaray Daikin Kaptanı Nadia Centoni ise güzel ve zor bir turnuva olacağını iyi takımlara karşı mücadele edeceklerini ve başarılı olmak istediklerini ifade etti.

VakıfBank Kaptanı Gözde Sonsırma da zorlu bir hafta sonu geçireceklerini rakiplerini çok güçlü olduğunu vurgulayarak zorlu son üç haftanın başında olduklarını tüm takımlara sağlık ve kuvvet dileğini iletti.

    Öte yandan iki gün sürecek olan süper kupa dörtlü finalinde eşleşmeler ise şöyle:
11 Nisan Cumartesi
17:30 Vakıfbank-Galatasaray Daikin
19:30 Fenerbahçe Grundig- Eczacıbaşı Vitra.
İki maç sonunda galip gelecek takımlar ise Pazar saat 18:00’da finalde karşı karşıya gelecek.